vakantie huisje oostkapelle dicht bij het strand
Huis & Tuin

Hoge Weide 63 is een gewoon vakantiehuisje op een bijzondere plek. Het is ingericht en bestemd voor gebruik door ëën gezin met kinderen, zelfs is er plaats voor grootouders.

De vertrekken zijn eenvoudig maar eigentijds ingericht met vrolijke kleuren. Alle vloeren zijn drempelvrij en betegeld; dus makkelijk schoon te houden. In de zomer is het heerlijk koel in huis en in de winter lekker (cv)warm.

De compacte ”badkamer” heeft een extra diepe douchebak, ideaal voor kleine kinderen, een toilet, een wastafel en een wasmachine.

De knusse kleine ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed 140 x 200 cm. De grotere slaapkamer heeft ook een 2-persoonsbed 140 x 200 cm. Aan de andere kant van de kamer is een stapelbed van DRIE hoog; elke avond een slaapfeest voor de kinderen. Alle bedden zijn van goede kwaliteit, kussens en dekbedden zijn aanwezig.

Maar lakens, dekbedhoezen en kussenslopen moet je zelf meenemen !

De open keuken heeft een kookplaat / oven / koelkast / magnetron / koffie- theezetters / senseo / staafmixer enzovoort. De woonkamer biedt plaats aan alle bewoners met een maximum van 6 personen. Een kinderstoel en opvouwbaar kinderbedje zijn er ook nog ! Afwassen doe je gezellig met de hand ! !

Er is televisie, een DvD speler met een klein voorraadje films, een radio, en er is een aansluiting op het internet met Wifi !

De tuin is omheind en kindvriendelijk ingericht met een groot grasveld. Aan de straatzijde grenst de tuin aan de Dunoweg, die naar het strand gaat.

vakantie hoge weide