Oostkapelle vakantie

Veelgestelde vragen

Hier vind je alle veelgestelde vragen. Heb je een vraag maar staat hij er niet tussen? Stel je vragen gerust via email of telefoon!

Het huis is geschikt voor ieder gezin, met een maximum van 6 personen en een baby. 

We verwachten een ‘normaal gebruik’ en stellen nette bewoning op prijs. Daar hoort dan ook bij dat je de ‘rommel’ opruimt en het huis schoon achterlaat bij het vertrek!

Er zijn heel veel mogelijkheden om leuke dingen te doen in de directe nabijheid of iets verder weg.

In het huis is een ‘info-map’ met suggesties en bij reservering krijgt u een lijst met diverse “leuke dingen doen”, gericht op gezinnen met grote en kleine kinderen.

Ook slecht-weer activiteiten staan daarin vermeld, maar de kans is klein dat u deze tips nodig hebt.

Suggesties voor wat verder weg: Rotterdam – 105 km, Brugge – 105 km,
Antwerpen – 90 km, Gent – 80 km, Parijs – 370 km.

Per mail of telefoon kun je informeren of de gewenste periode vrij is. De aanvraag voor reservering doe je na informatie per mail / telefoon en de aanvraag geldt pas als gedaan na onze ontvangstbevestiging daarvan per mail.

De boeking is definitief na ontvangst van de 1e betaling van het reserveringsbedrag. Het resterende bedrag is te voldoen uiterlijk vier weken voor aankomst. Je ontvangt een nota en schriftelijke bevestiging van betaling. Bij een kleiner bedrag / periode en kort voor de periode betaal je in één keer.

Denk je aan het eventueel sluiten van een annuleringsverzekering ?

Nee, u kunt het vakantiehuisje huren per week of meerdere weken. De wisseldag is de zaterdag, vertrek om uiterlijk 12.00 uur en de aankomst is vanaf 13.00 uur.

We rekenen met een borgsom van € 100,- die je bij een correcte bewoning en schone oplevering terugontvangt na controle door ons of volgende gebruiker. Let op: als er niet aansluitend is verhuurd kan dat soms wel enkele weken duren! 

Ja, de toeristenbelasting is gelijk aan het tarief dat de Gemeente Veere rekent en bedraagt (voorlopig 2023) € 2,05 per persoon per nacht, dit betaal je samen met de huurprijs en de waarborgsom.

Verder berekenen we geen administratie- of reserveringskosten en is de prijs van energie, tv en internet bij de prijs inbegrepen. 

De open keuken heeft een kookplaat / oven / koelkast / magnetron / senseo / koffie- en theezetters / staafmixer. 
Afwassen doe je gezellig – met de hand!

Een kinderstoel en opvouwbaar kinderbedje zijn aanwezig op de vliering. Er is televisie, een DvD speler met een klein voorraadje films en er is een aansluiting op het internet met Wifi!

Maar, lakens, dekbedhoezen en kussenslopen moet je zelf meenemen!
en dat geldt ook voor handdoeken, washandjes en theedoeken.

  1. Roken in huis of schuur is niet toegestaan. 
  2. Helaas, vanwege allergie, zijn huisdieren ook nooit welkom. 
  3. Frituren in/om het huis is niet toegestaan.