Voorwaarden

Nette bewoning is een vereiste! Na je vertrek komt er geen schoonmaker. Ons gezin en de gasten na jou willen ook graag in een schoon huis hun vakantie beginnen ! Je maakt dus zelf het huisje schoon, dat scheelt in de kosten. Maar . . . . niet correcte achterlating van het huisje of de inventaris, uitsluitend ter beoordeling van de verhuurder, kost je de waarborgsom, de kosten van schoonmaak en reparatie. Dat is jammer van het geld en alle moeite.

U kunt het huisje huren per week of meerdere weken. De wisseldag is de zaterdag, vertrek om uiterlijk 12.00 uur en de aankomst is vanaf 13.00 uur.

Roken in huis of schuur is niet toegestaan. Helaas, vanwege allergie, zijn huisdieren ook nooit welkom. Frituren in het huis is niet gewenst.

De helft van de huursom betaal je na ontvangst van de nota. Na aansluitende ontvangst van de deelbetaling is de reservering definitief. De andere helft betaal je uiterlijk vier weken vòòr de dag van aankomst. We berekenen geen administratie- of reserveringskosten. We rekenen met een borgsom van € 100,-- die je bij een correcte bewoning en schone oplevering terugontvangt na controle door ons of volgende gebruiker. Let op: als er niet aansluitend is verhuurd kan dat soms wel enkele weken duren! In de huursom is de prijs van energie, tv en internet begrepen. De toeristenbelasting is gelijk aan het tarief dat de Gemeente Veere rekent en bedraagt € 2,00 per persoon per nacht (2021), dit betaal je samen met de huurprijs en de waarborgsom.

Onze voorwaarden: er gelden allereerst onze verhuurbepalingen. Bij discussie erover, en in die gevallen waarin niet is voorzien, zijn de Recron Voorwaarden Vakantieverblijven 2016 van toepassing, echter zonder de inhoud van artikel 6, 13 en 14.

bossen bij oostkapelle vakantie